tirsdag 30. november 2010

Du grønne glitrende tre...

Ja, nå i disse førjulstider blir det nok juletre-tenninger :)

Forrige torsdag var det fakkeltog og julegranstenning her i Venneslasentrum ;) Litt små-skummelt med så mange små med fakler, men det gikk heldigvis greit. Tuva synes det er litt skummelt med trommer ("fordi de trommer så høyt") -men det gikk også bra.
Og selv om det var bitende kaldt, var det mange som hadde møtt opp -og ungene syntes det var veldig koselig å møte andre barne fra barnehagen! Litt skuffa ble når det "bare" var nissejenter som delte ut mandariner (mandarienervar helt ok, men de hadde håpet på nissen).

I dag var det Besta og Bestefars tre som stod for tur -og for å si det sånn; de har større tre enn det som er i sentrum! (skal forsøke å få tatt bilde en dag). Bestefar sier det er en plass mellom 15-20 meter høyt, og man kan se det over ganske store deler av bygda ;) -Og Besta hentet Sondre og Tuva i barnehagen, slik at de kunne være med på selve tenningen (som da Sondre foretok).

Til torsdag er det tenning av nok et tre her i Vennesla, og der er det LOVET nisse med godteri -så da blir det gjerne nok en tenning ;)

Ellers mener Sondre vi har for lite pynt ute hos oss. De små lysene på pyntebusken foran inngangsdøra og de lysene som snart kommer opp på treet ute i hagen, er ikke nok (for det kan jo nesten ingen se!). Han vil helst ha MANGE lys i MANGE farger, mens Tuva vil ha lilla lys (av den enkle grunn at hun hadde på seg lilla bukser i dag). Jaja, vi får se hva det blir det ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar