mandag 22. november 2010

Turdager i barnehagen!


Vi er veldig heldige og har en barnehage vi er super fornøyd med og som ungene stortrives i! Spesielt gøy synes de selvfølgelig det er når de finner på noe utenom det vanlige, og det er det selvfølgelig når de får reise på gårdsbesøk!
Sondre var på tur forrige uke, og Tuva i dag! I tillegg til å være på selve gården, så gikk jo Sondre og de en god tur tilbake igjen også! De er jo vant til å gå i skog og hei de, så det var jo ikke noe problem!


Vel, begge to koset seg hvertfall på gården. Sondre syntes det var veldig stas og mate den sorte grise, mens Tuva var sikker på at den var veldig skitten når hun så den på bilde. Men i virkeligheten var den visst ikke det mente hun, -og så spiste den grøt akkurat som hun -og det var kult! (alt er kult om dagen, bare våg å kall henne søt -for det er hun IKKE, hun er KUL!)


De fikk hilse på hesten og kjøre i vogn etter den, det var høner der (men den sa ikke bak-bak, den sang lalala så Tuva...hmmm...). De gjorde sikkert masse annet gøy også, men det forteller de sikkert om en annen dag :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar