søndag 1. mai 2011

Da blir det IFO ikke SFO neste år :-)

Vi har valgt å melde Sondre inn på IFO istedenfor SFO når han begynner på skolen neste år, og er selvfølgelig spent på hvordan det blir :) Det er hvertfall en gutt fra barnehagen (som han også skal begynne på skole med), og det er jo alltid kjekt.

Kort om IFO:
Vindbjart FK startet tilbud om Idrettsfritidsordning(IFO) i mars 2009. Tilbudet er for barn fra 1. til 6 .klasse, og gis til alle barneskolene i Vennesla. Det er det eneste aktivitetsbaserte skolefritidstilbudet i Vennesla pr i dag. Vår tanke med å starte IFO har først og fremst vært å kunne ha et aktivitetstilbud for barn mellom skoleslutt og den tiden foresatte slutter jobb.

Sondre elsker jo fart og spenning, -og fotball (!) så jeg tror det kommer til å bli kjempe bra!

Ellers gleder han seg masse til å begynne på skolen, og jeg fant akkurat ut førskoledagene også! Han har begynt å tenke på hvilken skolesekk han skal ha, og rugler for harde livet på ett par tenner som begynner å bli litt løse (han håper de faller ut før vi skal til USA, for han har ikke lyst på amerikanske penger i glass ;) ).
Lillegutten min holder på å bli stor... sukk... Det er veldig morsomt, men også veldig skummelt (vel det er det vel kun jeg som synes da, ikke han -hehe)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar