fredag 28. august 2009

Tuva om sanser og sånt!

Tuva og Sondre går jo i samme barnehage, men 1-åringene har et helt eget hus med egen uteplass (Vuggestua) -mens de andre avdelingene er samlet i et større hus ved siden av. Vanligvis så leverer vi Tuva først, og da sier vi som regel bare ha-det i gangen. Men i dag leverte vi Sondre først, slik at mamma kunne være med inn til Tuva litt :)
Og her måtte Tuva vise mamma Sanserommet de har!! Det er et rom med blant annet en kjegle med vann og bobler i forskjellige farger, lyspærer på veggen de kan slå av og på en prosjektor som viser forskjellige mønster. -Og Tuva var helt i hundre, skrudde på de ulike lysene og klappet og fortalte masse rart (som vi ikke skjønte et ord av!)

(Bildet er hentet fra barnehagen sin hjemmeside)

Så satte vi oss ned ved frokostbordet, hvor Tuva spiste to "brette-beder" (det vil si skiver som er brettet) med prim, rett ned! Vanligvis sitter hun med et lavt fint bord i passe høyde, sammen med de andre "store" barna. Og de fortalte at hun ikke i barnehagen heller er flink til å sitte lenge stille med bordet :) Men hun satte seg som regel igjen når de sa ifra, -om enn litt snurt! ;)
Ellers gikk det jo bare kjempe fint! Hun var stort sett blid og fornøyd, og gråt lite :) Spiste godt og sov godt (i går hadde hun sovet i godt over 2 timer). Hun ELSKER jo å være ute, og synes det er veldig gøy når hun treffer Sondre. Hun har maur i rompa, og kan ikke sitte stille ;) Og følger de ikke med, så blir hun fort "borte" :)

Så var det på tide at mamma Sissel kom seg på jobb... :)

3 kommentarer:

 1. Det så ut som en superfin barnehage da! Utrolig kuult med det vannet!!

  SvarSlett
 2. Ja vi er kjempe fornøyd med barnehagen -og begge barna STOR trives!

  SvarSlett
 3. Barnehagen er KNALL. Og spesielt koselig på -vuggestua. Mellomste gikk der i fjor. Var litt vemodig å flytte over i den store bhg i år. Heldigvis så er HELE bhg kjempeflott med supert personale.. Kos dere..
  Siv

  SvarSlett