onsdag 25. november 2009

Hektiske dager med tenner, vaksiner, bursdag, babling og sånt

Ja her flyr jammen meg dagene fort av sted -og nå er det under en måned til jul!! Og her er vi både store eller små som gleder meg masse!!! :-)

Her var vi på vei ut en dag -og Tuva hadde kledd seg selv ;)


I dag har begge ungene fått svineinfluensa vaksina. Vi møtte opp klokken 8, og det var ingen kø. Selve vaksineringa gikk veldig greit. Sondre beit tenna sammen og laget ikke en lyd, mens Tuva gråt såvidt, sendte helsesøstera et drepende blikk -og var kjempe fornøyd med den nye lille Hinkle Pinkle bamsen sin :)

I barnehagen hadde det gått veldig greit, men Sondre hadde hatt litt vondt i armen sa han. Heldigvis var de flere der som hadde tatt vaksina, så de kunne "sammenligne" litt smerte. Jeg hører jo voksne menner har vondt i armen en dag eller to etter de har tatt sprøyta -så jeg skjønner jo godt at lille søte gutten vår ha vondt da!
Men når vi kom hjem løp han rett opp og fant Christian And "kostymet" sitt som han har ventet på å ta ibruk siden søndag ("Vi kan ikke ta det på før etter vi har tatt sprøyte mamma!").
Nå er det bare å vente og se hva morgendagen bringer av eventuelle bivirkninger...

I går var vi i bursdag til fetter Sigurd som ble 2 år -HIPP HIPP HURRA for han!!! Han fikk blant annet verktøy benk som falt i smak, garasje, bøker og sikkert masse til :) Pølsene "datt" ned hos både den ene og den andre, og likeså kakene! (Og Sondre som ikke er så glad i kaker ble veldig glad for is :)).

Ellers er nå Tuvas hjørnetenner endelig på vei ut!! (Har ventet i noen måneder nå!!) 3 er allerede i gjennom, men vi venter litt på den siste. Hun har vært litt ekstra klengete ved leggetid de siste dagene, så det kan jo være at det er det som er grunnen. (Satser på at det er litt til 2 års jekslene setter inn).

Tuva babler jo ellers i ett om dagen!! Hvis hun ikke har noe å si, nei da finner hun jammen meg bare på noe! Og Sondre tegner... og han er kjempe flink synes jeg! Masse detaljer og farger (som regel hvertfall). I dag hadde han tengnet Hinkel Pinkel til Tuva, og han hadde husket det rød teppet han, båten hans, Ninky-Nonk toget -og så stikket til Tuva der hun fikk vaksine ;)

På jobb er det nok å gjøre for oss begge, og når vi da har nok å gjøre hjemme også -så blir det ganske fullt... Dermed blir det ikke så mange blogg innlegg. -Men satser på at det kommer noen innimellom fremover mot jul hvertfall!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar