søndag 8. november 2009

Hipp hipp hurra for pappa!!!

Ja, tradisjonen tro så er andre søndag i november farsdag (fant akkurat ut det på nettet :)).
gratulerer til verdens beste pappa! (Da både pappen her i hus og min egen pappa selvfølgelig!)

Dagen begynte en eller annen gang etter 8 (tror jeg), da Tuva begynte å rope fra sitt rom og Sondre og den store tigeren kom hoppendes opp i senga vår :)
Sondre hadde helt glemt gaven han hadde gjemt i senga si, og spurta ned og hentet den! "Kan jeg åpne pappa, kan jeg åpne pappa??" -For i går var nemlig mamma og Sondre i butikken for å kjøpe en liten ting, og Sondre fikk lov å velge ut den tingen han trodde pappa ønsket seg mest :) -Og det var en formel1 lekebil!! (Er det ikke det alle pappaer ønsker seg mest?!!?) I tillegg ble det en is-skrape m/votte til bilen (da liksom fra Tuva) -og så hadde selvfølgelig Sondre laget kort!

Etter frokost (som ikke ble i senga), så var det å pakke badetøy! Tuva har mast om å reise å bade i mange dager nå, og har hatt badedrakten og baderingen med seg over alt -så vi tenkte at det var en god idé siden det allikevel var grått og trist ute.
Og deilig er det i varmtvannsbassenget. Sondre "svømmer" rundt med baderinger alene og Tuva tror jo nesten hun klarer det hun også! Siden vi kom oss avgårde tidlig, så er det ikke så mange folk der før vi går igjen heller :)

Så var det lunsj (kakemenner) og kos hjemme (pappa og Sondre tegnet fotballbane og klippet ut fotballspillere -og hadde kamp (Start vant selvfølgelig over Vålerenga igjen)). Så var det enkel gryte-middag, før vi tok turen til Beste og Bestefar. Der var det også en liten gave (dvd film med Donald, lette etter Tom & Jerry men fant ikke) og hjemmelaget kort. Og der ble som vanlig disket opp -mmmm...
Så tok Håkon og Sondre seg en tur på Knærten kino, og koste seg masse begge to! (Sondre kom tilbake med en Knærtenkvist -som også kunne brukes til et juletre sa han).

Altså ikke en dag som vi fant på mye spennendes nye ting, men utrolig koselig uansett! Igjen; gratulerer til verdens beste pappa!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar