tirsdag 3. november 2009

Sondres første fotballkamp


I ordentlig høstvær, så reiste mamma og Sondre avgårde på START kamp på søndag! Vi var heldige å få gratis billetter fra jobb -så da måtte vi jo stille tross været :)
Sondre hadde jo også gledet seg stort i mange dager!! -Sin første ordentlige fotballkamp!
Det var siste kamp i sesongen, og motstanderen var Vålerenga. (Han heier jo litt på VIF også, siden han har bodd i Oslo og har ei VIF t-skjorte(viktig detalj)).
Vi kledde godt på oss og hadde også med oss ull-teppe som vi "gjemte" oss bak når det kom noen regngusj!

Kampen var egentlig god nok den, og Start hadde endel sjanser i første omgang -men det ble ikke noen mål. I pausen var det ned i pause kø, og den pølsa smakte godt!
Tilbake på plass i 2. omgang, så satt vi og heia litt (mamma på Start og Sondre litt på Start og litt på Vålerenga). Og ca midt i omgangen syntes Sondre det var på tide å gå -noe som egentlig var helt greit ;)
Vi tuslet ned til kiosken og stod og så litt der ("er dette samme kampen som vi så der opp mamma?" :)) -og da SCORET start!!! Hurra!!!!
Vi fikk med oss jubelen og gikk mot bilen ca 5 minutter før full tid, og Sondre sa: "Dette er den beste fotballkampen jeg noen gang har vært på mamma!!"
Vi rakk akkurat å skru på radioen i bilen, og fikk med oss Start sin andre scoring! :) Så sluttresultatet ble altså: START 2 - VIF 0

Vi gleder oss allerede til neste kamp når det er litt bedre vær ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar