lørdag 31. oktober 2009

Halloween - MOAHAHAH!!!


ENDELIG var det Halloween!! Det har en stor liten gutt ventet på nå :)
Gresskaret som dere ser på bildet kom i hus allerede for ett par uker siden, -det har bestemoren min "dyrket" selv:) Som dere ser, så er det allerede fullt av mugg -men det overlever nok kvelden :)
Sondre ble litt overrasket da han oppdaget at de faktisk skulle FÅ godteri, ikke gi bort godteri :) Han måtte også øve litt på "Knask eller knep", for ofte ble det heller "Kniks eller knaks" eller noe i den duren :)


Klokken halv seks var det en spent gjeng, som var ivrige å komme igang(og hadde vi trodd at Tuva bare kunne være hjemme -så kunne vi jo tro om igjen :)). I starten var de så ivrige at de bare løp forbi alle husene og glemte å stoppe! Men så kom de igang. De var kjempe flink alle sammen :) Guttene løp fort fra dør til dør, men ventet fint på begge jentene før de ringte på. De husket å si "knask eller knep", og takket for godteriet (nesten alltid hvertfall). Og masse godteri ble det også, selv om vi ikke tok en altfor lang tur! Tuva var bare et STORT glis der hun løp etter de andre ;)


I og med at vi selv var ute på den mest populære tiden, så kom det ikke så mange til hjem til oss etterpå (så vi har enda endel godteri på lur -namnam!). Men det var vel rundt 20 stk som kom innom. Det var til og med noen som hadde laget sin egen vri på hva de skulle si: "Knask eller knep -eller penger!" :)

Ja, det er amerikanisert og en måte for butikkene og selge enda mer tull... Men når jeg ser hvor ungene storkoste seg -så er det jammen meg verd det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar