lørdag 10. oktober 2009

Samtale i Tuva sin barnehage :)

På onsdag var i "samtale" i Tuva sin barnehage, 1 av 2 i året (som i de fleste barnehager). De hadde et skjema som de fyller ut, og hun kunne alt de så etter (eks "Takler avskjed med foreldre", "Viser glede", "Bleieskift" mm).
Ellers var hun egentlig for det meste bare blid og fornøyd :) Hun var tøff, men hadde også begynt å vise at hun faktisk kan være redd for noe).
En liten stund drev hun jo også og beit litt, men de i barnehagen tror rett og slett det var fordi hun trengte litt ekstra oppmerksomhet (Tuva, oppmerksomhet??? neeeeiiii....hehe). Saken var hvertfall at siden hun allerede hadde gått i barnehage i vår, og begynte 2 uker før de andre -så var hun allerede innkjørt når de andre startet. Noe som førte til at hun ikke fikk nok oppmerksomhet og kos, og dermed begynte hun og bite for å få denne oppmerksomheten... Men når de ble oppmerksom på dette -så hjalp det med en gang. (Men hun "viser" seg jo litt av og til uansett da...).
Ellers er hun jo kjempe glad i å være ute, og så skal hun klare alt selv. En ting vi skal ha som et lite mål å jobbe mot, både hjemme og i barnehagen -er å få henne til å sitte litt mer stille med bordet :)

Her om dagen fikk Tuva være med i skauen, og det er stor stas! Hun er også kjempe glad når hun får lov til å være sammen med Sondre og de andre store barna :)
Så alt i alt så går det veldig bra! Tuva stortrives, og vi er fornøyde!

2 kommentarer:

  1. Herlig når ungene trives..
    Som sagt, en flott barnehage:-)
    Siv

    SvarSlett
  2. Ja vi er veldig fornøyd så langt, og det er mye lettere å levere de når jeg vet at de også trives :)

    SvarSlett