onsdag 21. april 2010

Foreldresamtale Tuva


Ja, da var det tid for den andre foreldresamtalen vår for året :) Pappa ble hjemme og laget middag til barna, mens mamma syklet avgårde :)
Og det er selvfølgelig godt for et mamma-hjerte å høre at lille-pia er godt likt i barnehagen også!

Hun er en blid jente med futt i, og hører stort sett når de snakker til henne (men kunne brette leppen veldig godt når de innimellom måtte gjøre det). Hun er langt fremme på det meste, både motorisk og språk -og kunne visst si mye rart i barnehagen også.
I dag hadde de hatt konsert, og da hadde hun visst sunget med på Bæ-bæ lille lam for FULL hals! Og likte ellers også veldig godt samlinger, når de f.eks. spiller Bukkene Bruse og når de lager ulike ting. Hun leker godt med de andre barne (eller rettere sagt, ved siden av de andre barna ;)) -og hadde ikke noen hun går mest sammen med, men ofte Maren, Noah og Sebastian... Var hun ute sammen med Sondre, så hang hun som regel sammen med han og de andre store guttene!

For tiden så trengte hun litt ekstra kos, og likte seg godt på fanget (og kunne fort prøve å sno seg opp hun også). Ellers likte hun jeg snakket med veldig godt å komme i barnehagen når Tuva allerede hadde kommet -for da kom hun løpendes og ga alltid skikkelig gode klemmer ;)
Ellers gir hun alt når de har minirøris (sang og dans), hun står på hodet og løper rundt som Pippi! Hun var veldig flink til å kle av og på seg selv, og det gikk i litt av en fart (det merker vi jo hjemme også -vil helst ikke ha hjelp).
Målet forrige gang var at hun skulle lære å sitte mer stille når hun spiser, noe hun nå klarer. (Ikke det at hun sitter heeeeelt stille heeeele måltidet, men mye lengre ;)). Frem til neste gang foreslo de at vi kunne jobbe med å smøre mat selv, -og det er jo greit nok det ;) Hun prøver allerede, og det går jo fremover!

Hmmm... dette ble mye "skryt"... Men så syns jeg jo prinsessa vår er helt herlig også da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar