torsdag 16. desember 2010

Jul i barnehagenNår det nærmer seg jul, ja egentlig hele desember, så skjer det jammen meg nesten noe hver dag :) Og ungene syns selvfølgelig det er kjempe stas!

I går var det nissefest med alle i barnehagen -og det var kjempe gøy å ta på seg nissetøy (eller nissepysj som Tuva hadde ;)) om morgenen -og laaaange nisseluer :)

Før det har det jo også vært Luciafeiring. Tuva og de gikk Luciatog midt på dagen, og besteforeldrene var invitert (Tuva syntes litt synd på Bestefar som ikke kunne komme fordi han måtte jobbe -men heldigvis kunne Besta ;)). De store avdelingene hadde Luciatog kl 16 m foreldre, og med påfølgende konsert og NisseRød og NisseBlå forestilling. -En koselig, men litt kaldt opplevelse :) Tidligere på dagen var Sondre de også på det ene gamlehjemmet, hvor de hadde tog og julekonsert. Tidligere var de også på et annet gamlehjem og hadde konsert.

De har bakt kakemenn og pepperkaker, hatt julesamlinger og julekalender. Sondre og de har pyntet tre på skauen og hatt hentedag med gløgg og pinnebrød. Tuva og de hadde julefrokost for foreldre og søsken -men det klarte vi jammen meg å forsove oss til!
Til neste uke skal Sondre og de ned i sentrum hvor det er satt opp mange juleboder. Der skal de selge endel ting som de har laget, og all inntekten av det de selger går til julegryten til Lions...

Og så har de jo laget noen julegaver da :) Sondre klarer jo å holde på hemmeligheten nå, men Tuva kan vel ikke skryte på seg enda ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar