mandag 6. desember 2010

Kakemann dukkemann!


Lørdag var det tid for Baldrian og musa, med juleforestillingen "Kakemann dukkemann".
"Tradisjon tro hjelper Baldrian og Musa oss med å komme i god julestemning. De gleder seg begge til førjulsforberedelser på Agder Teater! Kakemenn er viktig for Baldrian og Musa. Baking av kakemenn er ingen enkel sak. Kakemenn kan komme fra så mange slags plasser – og sannelig kan de forsvinne på de utroligste steder også. Bakeren vil i alle fall ha sine kakemenn for seg selv! Ting begynner å gå galt og det får også følger for andre juleforberedelser. Men hva er det viktigste med julen når alt kommer til alt? Musa vet svaret…"

Sondre, Tuva, fetter Sigurd, onkel Stig og jeg dro til byen -alle klare for teater :) Der ble vi møtt med gratis kakemenn (passet jo bra til forestillingen:)) Alle ungene var spente, men Tuva trives fremdeles litt bak i salen på stolene :)

Under forestillingen satt de og lo godt hele tiden (noen ganger tror jeg Tuva lo fordi de andre lo dog). Musa har en spsiell "sang": Faia-fai-a-fai-a -og den er hvis bare veldig morsom ;) Tuva forteller til alle om at musa sang denne sangen, og det er IKKE en julesang altså! :)
I tillegg var det spesielt morsomt når kakemannen brant opp, og når Baldrian støvsuget både kakemannen og musa!

Etter forestillingen dro vi alle på McDonald, og rakk også en liten tur på Clas Ohlson hvor Tuva fikk et mini juletre til rommet sitt, Sondre fikk blinkendes lys i alle farger -mens vi fikk en jukse girlander m/lys -slik at huset også fikk pyntet seg litt mer ;)

Alt i alt en herlig dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar