lørdag 17. april 2010

Å hoppe-hopper-mere hoppe!


Etter vi fikk opp igjen trampolina (*som jeg aldri trodde jeg noen gang kom til å kjøpe og ha i hagen min*), så har det godt i HOPPING her om dagene! Her representert av et heller dårlig bilde av Tuva, Sondre og fetter Sigurd fra ifjor...
De spør gjerne om de kan hoppe før de går til barnehagen (ja, mine særdeles morgentrette barn spør faktisk om det) -og det er som regel det første de spør om når vi kommer hjem fra barnehagen! -Så som regel går det rett fra bil til trampoline, for vi får lurt dem inn til middage etterhvert :)

Jeg trodde som sagt ikke jeg kom til noen gang å kjøpe en slik trampoline... men så gjorde vi nå engang det i fjor, og jeg har ikke angret på det. Ja det er en stor stygg ting som tar endel plass i hagen vår, og ja det er en viss sjanse for skade... Men det gir også utrolig mye glede for barna (og de voksne) -i tillegg til kjempe bra trim!
I år så hopper jo Tuva mye mer til, og Sondre driver jo og trikser -så vi prøver å kjøre temmelig "strenge" regler... De kan være flere inni trampolina på en gang -men kun en som hopper. Da blir det selvfølgelig endel telling/tidtaking, men det går greit :)
Sondre driver som sagt og hopper høyere og høyere (han sa han snart kunne hoppe helt til Jesus... :)), og prøver seg på mer snurringer og ulike andre ting. Helt utrolig hva et år kan gjøre!
Tuva hopper og hopper... Og prater eller synger hele tiden mens hun holder på (om ikke annet, så går det i : "hoppe, hoppe, hoppe...!!". Hun tar virkelig sats og letter godt! Hun ser og lærer selvfølgelig også av alt det Sondre holder på med.
I tillegg er det veldig gøy å ligge nede hvis en voksen kommer inn og hopper -så spretter de til alle kanter!

Vel, ny dag og nye hopp imorgen!

3 kommentarer:

 1. ja jeg tror vi må faktisk tenke å kjøpe en selv....Lisa og Eva venter bare på at naboen skal sette sin opp så at de kan hoppe litt de også!

  SvarSlett
 2. Hei Sissel, så koselig å høre fra deg. (: Ja trampoline er stas for store og små. Spørs om ikke vi må gå til innkjøp av en vi også..
  Ha en herlig søndag og en hoppende fin uke,
  Klem fra Cecilia

  (Linker til bloggen din på siden min så titter jeg innom igjen. Håper det er ok.. )

  SvarSlett
 3. Hehe, kjekt med naboer som har da:) Men jeg har som sagt ikke angret selv enda (men den ene nabo-trampolina er døpt om til 'Kranglolina' -så vi får se etterhvert!

  SvarSlett