tirsdag 28. september 2010

Emiiiiiiiiiiiiiil!!!!!!!!!I dag var det tid for Emil i teater!! Og Sondre storkoset seg som alltid :) Og utrolig mange kjennsfolk hadde også funnet veien.

Sondre elsker å gå i teater, så vi prøver å være flink til å ta han med når det først er noe som går. Tuva begynner også å komme i riktig alder, så skal nok se om det ikke blir en lørdagsforestilling eller 2 før jul (hun husker fremdeles Baldrian og musa som vi var på i fjor, og forsikrer seg stadig om at musa ikke skal komme å ta henne når vi skal gå igjen :)).


Sondre og Vegard syns hvertfall forestillingen var veldig bra. Mens Vegard syntes det var mest gøy når de måtte sage opp utedoen i flere deler, syntes Sondre det var gøyest når de sang :)

Ellers er Sondre kommet i den alderen hvor han oppdager at alle ting ikke er ekte, som Lynet McQueen, Spidermann og også Emil. Men han har nok ikke skjønt det helt, for han kommenterte stadig at Emil sin far hadde mye lengre hår enn det han har på tv... Hmmmm... er det i år julenissen kommer til å bli avslørt kanskje?

2 kommentarer:

  1. Vet han ikke at pappan til Emil er min pappa? He he ...mange som synes han likner, ja t.o.m. Frøya sier det ;oP

    SvarSlett
  2. Hehe -sier noe der :) Langt hår han han hvertfall ikke! hihi

    SvarSlett