tirsdag 14. september 2010

På landslagkamp i Vennesla


For 1,5 uker siden (3. september) spilte Norge U18 gutter mot Polen her i Vennesla -og det måtte vi selvfølgelig få med oss! I tillegg kom fetteren til Håkon, Per Inge, som jobber som talentutvikler på Våleregnga ned for å kikke -og det var jo ekstra stas for de to små. Begge fikk også VIF trøye, og Tuva var SÅÅÅ fornøyd at hun også endelig fikk seg fotballdrakt -og det at det var størrelse M gjorde ingenting! Hvem har vel ikke hørt om fotball kjoler??? (Kanskje en idé for fru Beckham?).

Sondre satt og fulgte godt med, mens Tuva var veldig fasinert av 'han som blåste så mye i fløyta'. "Oj, nå blåste han igjen mamma! Hør!!" I tillegg syntes hun veldig syns på en som fikk litt vondt i halsen sin, og var veldig glad når noen (legen) kom for å hjelpe (egentlig tror jeg han fikk litt vondt i et ben...). Dette har hun snakket om flere ganger siden ;) I tillegg lurer hun fælt på hvor alle de blå-guttene er... Dvs ballguttene fra Vindbjart ;)

Etterhvert begynte det å regne ganske kraftig, så vi holdt bare ut en omgang. Men det var veldig gøy når Per Inge kom innom en tur dagen etter også. Sondre kom opp -allerede kledd i fotballtøy på morgenen!
Og Per Inge var snill og spilte litt med han på fotballplassen og lærte han noen "triks". Og Sondre syntes jo det var veldig tøfft at han akkurat hadde vært i Manchester og sett på United! (at han faktisk hadde vært på besøk hos Ole Gunnar Solskjær sa han dog ingenting ;))


Når Per Inge skulle reise igjen, så var egentlig Tuva klar til å bli med til Oslo -og har furtet litt i etterkant på at hun ikke fikk være med å se på de blå guttene noe mer ;)

PS. Norge vant kampen 2-1, les mer her
Nettavisen
fotball.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar