torsdag 30. september 2010

Tuva sitt første besøk av barnehagevenninne :)


I dag var endelig dagen kommet til at Tuva skulle få besøk fra bestevenninnen i barnehagen, Maren, for første gang! Du kan tro hun var spent der hun stod og ropte etter henne i vinduet, og hun ble helt i hundre da hun så bilen komme!

Maren og Tuva er de eneste jentene på avdelingen som har gått full tid både i fjor og i år, i tillegg så er de begge født tidlig på året -og er dermed av de "største". De er veldig gode venninner og ganske så bestemte begge to, og det fører selvfølgelig med seg noen krangler også i barnehagen -men stort sett er de gode venner!
Her hjemme gikk det hvertfall utrolig greit, og Tuva delte villig! De koste seg inne på rommet til Tuva og fikk dratt frem det meste :) De laget mat og dekket på til den store gullmedaljen, og jeg tror ikke det var ei dukke som ikke fikk mat (og Tuva har en del dukker ja :)). Når jeg kom inn, fikk jeg beskjed at Maren hun hette mamma, og Tuva hette pappa! Og så kledde de seg ut (som dere ser av bildet), og gikk på tur med babyene sine. En liten krangle over en rosa mobiltelefon hadde vi, men heldigvis har vi to -så det løste seg fort!
Så var det tid for litt barnetv, men etter litt -så ville de heller inn på rommet og danse litt!
Alt i alt en vellykket ettermiddag, og vi satser på nytt besøk snart :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar