fredag 24. september 2010

Vinterdressen er i hus!



I år fallt valget på Isbjörn of Sweden. Den har fått veldig mye skryt og vunnet litt tester, så nå får vi se om den er verd pengene :) Den virker veldig bra med første innstrykk, og Sondre syntes også den så veldig tøff ut! (Og siden den er i en heeeerlig grønn farge, så vil Tuva være like fin i den når det blir hennes tur. Tuva arver jo Sondre sine gamle, så hun har en Reima og en MikkeLine som forblir i eska til været blir litt kaldere ;)).
Litt info om dressen og Isbjörn of Sweden:

Isbjörn of Sweden

- et bevisst valg!

Små barn driver ekstremidrett hver eneste dag uten særlig anstrengelser. Siden et barn har lettere for både å fryse og svette enn voksne, er det en selvfølge at barn trenger klær som puster og som er vind- og vanntette.

Isbjörn of Sweden er funksjonelle klær til aktive unger mellom 0 og 8 år. Dette er plagg som er spesielt utviklet med tanke på god design og de beste materialer som tåler barns tøffe lek og nærkontakt med naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (ØKO-Tex, resirkulerte fibre).

Om dressen:
En overall gjord för att hålla barnet varmt när temperaturen faller långt under noll grader. Overallen har ett slittåligt yttertyg och är belagd med en coating som ger en vattentäthet på 20,000 mm samtidigt som den har en mycket bra andningsförmåga. Alla sömmar är tejpade och fickornas blixtlås är vattentäta. Overallen är fodrad med ett foder gjord av återvunnen fiber. Fodret gör overallen väldigt lätt och smidig samtidigt som det värmer effektivt. Den avtagbara huvan är fodrad och skapar en vindtunnel framför barnets ansikte för optimalt vindskydd. Ärmar och ben är förböjda för att ge full rörelsefrihet vid lek. Bensluten är åtdragna för att undvika nedtramp och kraftiga gummihällor under fötterna håller overallen på plats

Testinfo

Jeg kjøpte den forresten på XXL her, vet også de har den på Sport1 (eventuelt kan den kjøpes på nett hvertfall fra Sverige)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar