lørdag 13. juni 2009

Herlig lørdag :)

Ja, idag har vi fått gjort ganske mye... Eller det vil si, vi har hatt mye morro :)
Håkon var i Larvik og syklet Farrisrittet (heia-heia!!) -mens vi 3 andre har vært hjemme i Vennesla og koset oss. Når da Trend, en lokal jernvarebutikkfylte 10 år -og hadde stor jubileums fest, så må det jo bli bra ;)

Sola skinte, og vi reiste ned til Besta og Bestefar allerede i 10-tiden. Og etter vi hadde vært der en stund, Tuva og fetter Sigurd hadde fått slåss litt fra seg -og dagens første is var spist -så tuslet vi ned.
Der var det bruskasse-stable-klatring (som vi ikke prøvde oss på, men Sissel fikk skrytt litt av at hun har klart 15...hehe), City Train rundt i bygda (som både Sondre og Tuva syntes var veldig spennende), hesteridning (Sondre prøvde altså å ri for føste gang!! Kjempe flink!! -ingen som holdt han :) I ettertid innrømmet han at han hadde vært litt redd for at hesten skulle begynne å springe), gratis vafler, brus, pølse, kake -og ikke minst SUKKERSPINN (som var noe av det Sondre hadde gledet seg mest til!!). Det var også varmluftsballong der, men det var for lite plass (men Sondre og Bestefar var og kikket, og Sondre syntes det var litt gøy/skummelt med all "brannen" under). De hadde også konsert, gratis tilhenger til den som holdt på det lengst (begynte kl 10, og når vi kjørte forbi i 17-tiden var det fremdeles endel igjen) og ellevill auksjon (noen fikk til og med penger for å "kjøpe" en kantklipper).

I tillegg var Sondre og Bestefar en tur oppe i sentrum og fikk seg enda en is, før mamma og Sondre var hos frisøren med Sondre. -Som selvfølgelig ble kjempe fin, og han var veldig stolt av de blå tuppene på toppen ;)

Så gikk vi tilbake til Beste og Bestafar spiste litt, og lekte masse ute i det fine været (Sondre syntes det var veldig gøy å leke gjemme, tikken, sprute med vann...;))

Klokka 17 reiste vi hjem, fikk i oss litt mat og lørdagsgodteri -før det var nattatid! Tuva sovnet straks...men Sondre var mer pratsom og sovnet ikke før etter Håkon var hjemme i 21-tiden ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar