søndag 28. juni 2009

Sommer, sommer, SOMMER!!!!


Ahh...deilig med ordentlig sommervarme!!! (da for vi heller tåle litt svette). Det var oppe i over 30 grader i sola, og i skyggen kl 21 var det fremdeles 27 grader :)
Formiddagen ble tilbragt hjemme, men litt trampoline, besøk av fetter Sigurd med familien og litt hageslange nedkjøling :)
Mens Tuva sov, så var pappa, Sondre og Bestefar og så på NM i modell speedbåt kjøring. -Og i følge Sondre så var det dritgøy og de kjørte drit fort! Les mer her
Etterpå så tok vi turen til Hamresanden hele gjengen, inkludert Besta og Bestefar, og fetter Sigurd med familien. Kan tro det var deilig å få avkjølt seg litt! Til og med mamma Sissel (som har blitt ei ordentlig pyse på sine "eldre" dager) syntes at vannet var behagelig!
Sondre har blitt mye tøffere i vannet i år, og plasket rundt på "seilbrettet" sitt. -Og når vi har fått badet noen ganger, så blir det nok bare enda bedre. Og de to små syns heller ikke det er noe skummelt, og Sigurd bare går utover til noen stopper han :) Tuva likte seg ellers i vannkanten med alle steinene -men syntes den sanden hun fikk på bena og hendene helle tiden heller var noe tull!
Bildet over er tatt av onkel Stig (for vi er SÅ treige til å få ut bilder... men som dere ser, så koser Sigurd og Tuva seg her i vannkanten på Hamresanden).

Ellers kan jeg jo nevne at språkutviklingen går raskt fremover hos minsten om dagen. Hun sier nå "Sonne" og av og til noen som ligner helt på Sondre, hun sier noe som ligner på Sigurd (Sigga), og så sier hun Besta (noe Besta selvfølgelig er fornøyd med). I tillegg så sier hun endel annet som jeg ikke husker i farten...
Men hun har hatt ett par "episoder" som hun har bitt litt, bl.a. Sigurd. Ikke bra :( Men så kjente mamma inn i munnen, og der var jeksel nr 4 på gang... Og sist gang hun fikk jeksel, så ble hun også litt mer "bitete" -men ikke bra uansett!

Må også nevne Sondre på vei hjem i bilen fra Hamresanden. Tuva maste etter "nammenammenam", mens Sondre sa at han egentlig bare ville ha litt vann. Og da sa vi at Sondre var veldig flink som ikke trengte så mye godteri, og han kunne nok fint ha levd på litt vann i tillegg til luft å kjærlighet. Men neida, sier Sondre, han trenger ikke mer kjærlighet -for den spiste han jo opp på stranden ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar