onsdag 17. juni 2009

Sommeravslutning i Sondres barnehage

Ja, når det nærmer seg sommer -så blir det alltid endel avslutninger... Og i dag var det tid for sommeravslutning i Sondres barnehage. Først var det grilling for alle som ønsket det, og så var det show med barna, utdeling av permer til de som slutter -og til slutt litt leker for ungene.

Og showet var selvfølgelig veldig bra! :) Først sang de endel sanger med bevegelser -og det beste var jo at de aller fleste (inkludert Sondre) faktisk sang og hadde det gøy :) De hadde visst øvd masse, både ute og inne -så de var godt forberedt!
Etter det hadde de en liten røris opptreden ("Røris er et bevegelsesprogram for barn i barneskolen og bygger på et konsept der musikk inspirerer til bevegelse. Programmet er oppdelt i ulike deler, med betoning på både kondisjon, styrke, bevegelighet, balanse og avspenning, slik at det kan brukes som korte mini-program, 3-6 minutter, eller som en helhet, 23 minutter"les mer her Sondre syns det er veldig bra med røris for da får han trent endel og blir veldig sprek og sterk!) -og etter barna hadde vist oss litt "trim" -så fikk vi voksne også lov til å være med ;)

Sondre var hvertfall i hundre hele ettermiddagen og storkoste seg. Den eneste gangen han så litt "lei" seg ut, var når de ga ut permer til de som skulle bytte barnehage eller begynne på skolen... Beste kompisen hans i barnahagen, Mathias, begynner i 1. klasse... Men heldigvis er det flere av de andre han leker mye sammen med som skal fortsette til neste år i den splitter nye barnehagen på "toppen av Vennesla" :)
-Så alt i alt var det en veldig vellykket sommeravslutning!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar