onsdag 24. juni 2009

Sommeravslutning i Tuva sin barnehage

Da var det tid for sommeravslutning i Tuva sin barnehage :) Det hele startet klokken fire med pølser og saft/kaffe. Det var en relativt høylytt forsamling, og flere av barna begynte nok å bli litt slitne etter lang dag i barnehagen. Og flere syntes nok det var litt rart å være i barnehagen sammen med foreldre og søsken -etter "stengetid" :) Men storkoste seg, det gjorde de!Sondre var også med, og fikk selvfølgelig spist endel pølser. Tuva syns også pølser er godt, men får som regel ikke i seg så mye ;)
Ungene løp rundt og lekte og klatret på de fleste foreldre som var der. Etter en stund var det overrekkelse av diplomer, og Tuva stod som et lys fremme og ventet på sitt. Men ble lei av og vente (hun kom sist), men Sondre fulgte henne søtt opp når hun ble ropt opp :) På diplomet stod det:

"Kjære Tuva. Du er ei super jente med skikkelig fart i. Er lita jente med stor personlighet og glimt i øyet :) Tusen takk for en kjempe fin tid sammen med deg i Smååsane bhg 2008-2009. Mange gode klemmer fra Janet, Heidi, Clare og Ragna"

Etterpå var det kaker og frukt -men rundt halv seks gikk de fleste tom for bensin -og det var tid for å ta kvelden.

Ut uka skal de fremdeles være i Auraveien, men så flytter de opp til Sondre og de på Fjorden. Der skal Tuva og Sondre gå en uke sammen, før det er SOMMERFERIE!!! (Og etter sommerferien starter de jo begge opp i Snømyra barnehage :))

Her er ellers noen av de bildene vi fikk bra den tiden hun har vært i barnehagen:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar