lørdag 27. juni 2009

Trampoline!!!

Endelig, etter mye sparing på "trampoline-bøssa" -så var det tid for å få trampoline!! Og med en diameter på 3.96 m så er det ikke småtteri vi snakker om ;)

Bestafar kom opp og hjalp med å sette den opp, men den var heldigvis relativt enkel å montere (forhåpentligvis lett å demontere til vinteren også). Og det var godt at det gikk relativt kjapt, for Sondre stod og hoppet av spenning ved siden av. Og det var ikke tid til å sette opp sikkerhetsnettet, før første prøvehopping! -Og Sondre hvinte av fryd!!! Bare SÅ utrolig morro og se noen som blir SÅ glad!!!
Tuva våknet også opp til ny trampoline, og skjønte ikke helt hva det var med en gang -men så var hun igang også! Det var bare SÅ morro, og hun "hopper" som bare det!! hehe!!

Sikkernettet er selfølgelig på, så de styrer på der oppe (men hvis Tuva er med, må vi selvfølgelig passe ekstra godt på). Fetter Sigurd kom også på besøk -og det var like stas for han! Litt "synd" på de siden det er så varmt ute, for de svetter fælt der inne. Mamma og pappa må innrømme at de synes det er litt gøy selv også :)
-Skal se at vi alle kommer i superform snart???

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar