onsdag 15. juli 2009

Axel på besøk!!


Den siste helga har vi hatt besøk av bestekompis fra Oslo, Axel, + mammen og pappen. -Og vi har storkost oss!! Det er helt rart, men fra første øyeblikket så finner de to guttene tonene! Lite krangling og mye morro!
Og første kvelden tok det ganske lang tid før de sovnet -hehe. De stakk av, og fant på unskyldninger om at de måtte finne capsen til Axel -og fniste og lo lenge utover kvelden (men sovnet nok til slutt rundt klokken 22).
De kom på ettermiddagen på lørdagen (etter Sondre hadde ventet lenge og vel hele dagen ;)) og ble til tirsdagen. Resten av lørdagen gikk bort til lek og litt mat, mens vi på søndagen var det dyreparken! Sondre hadde gledet seg SÅ til bob-banen, men det ble det desverre ikke noe av siden det var litt regn i lufta innimellom -men det gjorde ikke noe uansett :) Det ble selvfølgelig et lite besøk i Sabeltanns Verden, så ble det en liten tur rundt bilbanen (den ene fulgte mindre med enn den andre, men de kom da rundt), så ble det et lengre stopp i Kardemommeby med to gutter som fulgte meget godt med når røverne røvet tante Sofie! Tuva fikk også kjørt en liten karusell sammen med Sondre -men hun ble så ivrig at hun til slutt datt av -huff huff... Men hun sa bare "au-au-au", så var tøffe Tuva ferdig med det ;)
Etterpå tok Axel med familie seg en tur rundt til dyra -mens Sondre fikk sin første tur for å se HerliLand og Christian And. -Noe som var kjempe gøy! ("Mamma, det var så gøy at jeg nesten ikke hadde lyst til å gå hjem :)") Tuva kom også innom etter hun hadde sovet (ja dere leste riktig, hun sov i vogna i dyreparken! -Veldig godt til og med!! :)) -vel, hun syntes også det var kjempe gøy! Satt og smilte og klappet med! (Til de ble litt stillestående og hun ble lei).

Når showet var ferdig, så var Axel og de i tømmerrenna. Sondre har enda ikke vært der, og har sagt han ikke har lyst. -Noe som selvfølgelig er helt greit! Men da vi kom frem og Axel skulle oppi for andre gang, -ja da ville han også!! De to guttene satt fremme og spøkte og lo, men begge ble litt mer stille når vi nærmet oss det store droppet... Og ja, jeg lar bildet tale for seg selv :)

Men selv om Sondre innrømmet at det var litt skummelt -så syntes han det var veldig gøy også (men vi får se hvor lang tid det tar før han vil opp igjen :))

På vei hjem, så sovnet begge guttene i bilen... Noe som var godt, siden gutta boys skulle på Sabeltann show på kvelden!! Noe som selvfølgelig også ble en stor suksess :-) Gutta pratet i munnen på hverandre på vei ut, og holdt gjennom hele showet -og hjem igjen :)

På mandagen var ikke været like fint, så vi var hjemme og lekte litt. De var ute og kjørte fjernstyrt bil, syklet litt -og så prøvde de fiskelykken (men uten noe særlig hell). Tirsdag var det til for avreise :( Men de rakk en liten tur med racerbåtene først :) Axel lovet heldigvis at det ikke var lenge før han kom igjen -da gjerne alene -hehe! Og vi satser på at vi snart ser dem igjen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar