tirsdag 21. juli 2009

Haugesund sommer :-)


Nå har vi vært en koselig tur til Haugesund, med vær for både den ene og den andre :) Turen bort gikk greit, alltid stas med en liten ferjetur -og Tuva har også fått litt sansen tv-titting (Teletubbies og HerliLand ;)). Sondre er jo snill som alltid, men kan bli litt småkvalm (eller lei?) innimellom. (Skriv bak øret: husk reisesyke-tablett neste gang;))
Vi fikk besøkt Farfar ett par ganger, og begge (spesielt Sondre) koste seg masse med ola-bilen! Og nå begynner det virkelig å gå fort i svingene.
Sondre var også veldig fornøyd med seg selv, for han kunne huske hvor farfar bodde -rett ved "den derre som nesten er som Eiffel tårnet" (Haraldsstøtta) :-) Og selv om det var ØS-pøs regn en dag, så fikk vi både med oss farfar og onkel Øystein på racerbåt kjøring (fjernstyrt). (Og jeg mener faksitk at det finnes dårlig vær, ikke bare dårlige klær ;)).

Men litt sol fikk vi også, og vi var i Dragavika en tur. Vassa rundt i deilig vann, og leta etter krabber (fikk tak i ei lita sandkrabbe, men når vi så en litt større en -turde verken Sondre, jeg eller Iselin å ta den -hehe)!

Håkon fikk vært på Karmøy og seilt litt seilbrett, mens vi andre koste oss masse på båttur med onkel Per Arne og Anne Brith! Sondre syns det var drit kult å kjøre så fort (og vil nå heller ha en slik båt enn en seilbåt som Håkon har overbevist han om). Tuva syns også det var kjempe morro, og satt og lo og klappet; "båt!!" Men etter 1 1/2 time begynte tålmodigheten å ta slutt... ;)


Vi fikk også tid til å ta en tur til Skjold å besøke Malvin og hans familie -og hadde det kjempe hyggelig. Sondre går veldig godt overens med Laila og Emma, og når Malvin i tillegg tok dem med på brannstasjonen, hvor de både fikk kjøre brannbil OG spyle med vannslangen -ja da kan en 4 åring ikke ønske seg stort mer!!
Sissel og Håkon fikk også med seg Harry Potter filmen, -kjekt med litt "alene-tid" :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar