torsdag 30. juli 2009

Camping gutten!


Tenkte vi måtte introdusere Sondre litt for campinglivet, og grep sjansen da været skulle være ganske greit 2 dager etter hverandre... Lånte fjellteltet av Besta og Bestefar, pakket bilen og dro til Skottevik camping ca 4 mil herfra :) Sola skinte, og selv om det blåste godt -så koset vi oss!


På Skottevik traff vi beste kompisen til Sondre fra barnehagen, Mathias. -Og de fant tonen igjen med en gang :) Mathias var jo snill og viste oss rundt, både til basseng, strand, båter og brygger!

Sondre og Mathias leker her med fiskestang og krabbestang, og later som om de får "raske" fisker ;) Vi fanget faktisk en gangske stor krabbe med håven også :)
Etter litt pølsemiddag på engangs grillen på ettermiddag, pakket Sissel og Tuva sammen og reiste hjem -mens gutta ble igjen i teltet :)

De dro på utforsking av svabergene, lekeplass, kastet fly, traff nabogutten hjemmenfra (ja Skottevik er nesten et lite "mini Vennesla") -og lekte visste også med en liten tysk gutt (som snakket Tyskland språk, som Sondre kalte det).
Og kvelden ble lang den! De kom seg ikke seng før rundt 23, og innen en halv time sov både liten og stor -og sov godt hele natten!
På morgenen (før de stod opp) kom det en liten regnbyge, men ingenting plagsomt. Og Sondre koste seg på frokost utenfor teltet. Og hadde vi ikke sagt at Tuva savnet han hjemme (det første hun gjorde når hun våknet var å gå ut i stua, se seg rundt og rope "Sån-ne!") -vel, da hadde det nok vært vanskelig å få han hjem igjen.

Og campe, -ja det ville han gjerne gjøre igjen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar