fredag 10. juli 2009

Onkel Øystein og Farfar på besøk!


Denne uken har vi hatt onkel Øystein og Farfar på, og ungene har hatt det koset seg masse! (oss store også selvfølgelig :)) Tuva fant virkelig tonen med onkel Øystein -og flørtet seg innpå med både "titt-titt" og kiling (digg-digg-digg!!) :)
De kom mandag ettermiddag og var her til idag, fredag. Vi har vært litt rundt i sentrum, hatt besøk av Stig og Sigurd + Besta og Bestefar, gutta har vært på guttetur til Elefun i Grimstad og kjøpt nye fjernestyrte speedbåter (Sondre sin tålte visst ikke alt saltvannet i Lyngdal) -og båtene har selvfølgelig måtte prøves flere ganger! (Både på Venneslafjorden og på Lomtjønna). I tillegg har vi endelig fått kjøpt (og innstallert) ny oppvaskmaskin! (les: det er ikke anbefalt å sette seg på døra når man leter etter ting på kjøkkengulvet...;)) og begynt på rydding i garasjen. Sissel har også begynt på "prosjekt-lekekjøkken" til Tuva sitt rom, så får vi se hvordan det blir til slutt -hehe :) Og så fikk vi jo også med oss den kjempe bra Katie Melua konserten i Ravnedalen!!

Når de da skulle reise idag så krabbet Tuva inn i bilen til onkel Øystein, satte seg til, og vinket ha-det til oss andre! Da var hun klar for å reise til Haugesund ja... (hmmm...lurer på hvem hun minner om??)Heldigvis er det jo ikke lenge vi får se de igjen!

Så alt i alt en veldig vellykket uke som vi også fikk gjort litt av hvert ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar