mandag 6. juli 2009

Herlig helg i Lyngdal :-)


Hipp hipp hipp hurra for Bestefar som fylte 60 år denne helgen!! Og dermed også inviterte oss og Stig med familie til ei helg i Lyngdal :) Vi lå alle sammen i et "feriehus" 10m til stranden, og storkoste oss alle mann.
Vi reiste bort mot Lyndal etter en kort dag på arbeid/barnehage, og turen gikk veldig greit. Vi var fremme rundt 15, og sola skinte og ungene fikk seg en is med en gang! Frem med ballen og strandlekene! Fra feriehuset så vi rett ned på stranden, med bare engressplen som skilte oss. Ungene storkoste seg og lekte, løp og lo.
Etter litt kom onkel Stig og gjengen også, og vi trakk oss ned til stranden. Tipper vannet var godt over 20 grader, og langgrunnen passet jo de små bra -men de holdt seg helst inne med vannkanten uansett.
Men etter en liten stund hadde Sondre mast lenge nok... Bestefar hadde fått en tidlig bursdaggave fra Sondre tidligere i uka, og det var en fjernstyrspeedbåt -akkurat maken den Sondre har. Så da MÅTTE de selvfølgleig kappkjøre!! Heia!!
Etter en ettermiddag i sola, og de 2 minste i seng, -så var det veldig godt med Kongekrabber! Sondre fant seg noen andre barn å leke med, men det var også veldig morro når onkel Stig ville spille litt fotball. Og så måtte Bestefar og Sondre selvfølgelig kjøre litt medbåtene igjen :)
Det eneste å sette fingeren på denne helgen, var at det var veldig varmt... og dermed ikke lett å få sove 9 stykker i samme feriehus (selv om det var 4 soverom)... Så natt til lørdag, fikk de fleste litt lite søvn -sett bort fra Sondre som sov seg igjennom alt :) Men men, slik må manvel bare tåle ;)

Lørdag var det også sol og deilig! Litt bris var det, men det gjorde det bare levelig. I tillegg til å leke ved feriehuset og på stranden -så tok vi oss også en tur til Sørlandsbadet like ved (5 min å gå). Der hadde både de små og de store det veldig hyggelig -spesielt populær var nok en strøm som bare oss rundt og rundt ;)


På kvelden var vi alle på restauranten på hotellet og spiste bursdagsmiddag. Men 2 små så var jo det et kapittel i seg selv, men maten var veldig god og vi hadde sikkert bare godt av den trimmen vi fikk av å løpe etter ungene :)

På søndagen var været litt mer grått, og etter frokost ble det til at vi pakket sammen. De andre reiste hjem, men vi tok turen videre innover mot Kongshamn og en kamerat av Håkon m/familie som vi ikke hadde besøkt på 4 år. De har en gutt på Sondres alder (og en mini i magen) -så det var stor stas! Og vi satser på at det ikke blir 4 år til neste gang ;)

Alt i alt en utrolig flott helg og feiring av verdens beste Bestefar, pappa og svigerfar!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar