søndag 30. mai 2010

Pappa på guttetur :)

I helga har pappen vært på guttetur i Oslo, og resten av oss har koset oss her hjemme. I går var vi mye av dagen med fam Mjåland i Dyreparken. Litt skiftendes vær, litt kaldt og litt varmt (men tørrt). Ungene syns det er like gøy hver gang vi er der, og det er bare å utnytte den før det blir for mye turister :) Som alltids rekker vi over litt av hvert, leking, klatring (litt blod må til, Tuva "beit" seg i leppa mens hun prøvde å komme seg opp en taustige -for det kan hun jo klare helt alene!), Kardemommeby og karusell (Tuva syns det er sååå stas å kjøre alene), Kutoppen og traktorkjøring, litt dyr og klatrefjell. Etter det ble vi med hjem, og fikk pølser og lekte mer.
Og jeg fikk en litt sen bursdagsgave. 2 stk GG lattekopper -fryyyyd og glede! AC vet hva jeg liker hun ;) Tuuuuusen takk!!
Når vi kom hjem, så ville ungene ut på sykkel og innom nabo-vennene som kom hjem fra Tyrkia. Og tenk om de ble glade, når de begge fikk hver sin lekekoffert full av godterier!! :) I tillegg var det kjempe gøy å leke med dem igjen! Tuva elsker å være på rommet til Thea å leke med alle dukkene, og dukkevogn er det største for tiden ;) Sondre og Preben løp avgårde, tullet og tøyset.

På kvelden var det jo GP, og Sondre fikk lov til å være litt ekstra oppe :) Han syntes det var veldig stas, og syns vel egentlig de fleste var flinke! Etter Sondre hadde lagt seg, så switchet jeg over på noe annet -mens jeg tok opp GP. -Veldig greit å kunne spole seg gjennom resten!
Og det var faktisk kun Tyskland som festet seg, så det var helt greit at de vant!I dag var vi hjemme mye av formiddagen, med fetter Sigurd på besøk :) Prøvde å få ryddet litt, lekte litt, sov litt (dvs Tuva sov litt) og så var vi nedom Besta og Bestar en en tur selvfølgelig :) Der bygde de blant annet litt med lego, Sondre lagde et tulefly, som kunne fly til Australia. Det kunne fly både forover og bakover, og det var både varmt og kaldt :) Tuva laget et romskip, som Bestar ikke fikk lov til å hjelpe med (det er ikke alle som vet hvordan et Tuva-romskip skal se ut som ;)).

Ellers vet Tuva godt at pappa er "på Oslo", men blander litt hvorfor. Var det Hoppsi-Deisi konsert, eller var det AC/DC konsert??

:-)

1 kommentar:

  1. Hei, hei!

    Så koselig at du vil være med i min give away :)
    Ha en super uke!

    Klem

    SvarSlett