lørdag 15. mai 2010

Tidlig 17. mai feiring og CD slipp i barnehagen

Onsdag før himmelspretten og langhelg i barnehagen, så ble det feiret 17. mai med eget tog og CD spill for alle med foreldre og besteforeldre. Kan tro barna var stolte der de gikk, med veterankorpset i front, rundt i byggefeltet!!
Alle avdelingene hadde laget forskjellige "hodepynt", Sondre sin Bikube-gruppe hadde laget noen "bi-følehorn" mens Vuggestua til Tuva hadde laget en "spiss-hatt".
Litt kaos på morgenen ble det selvfølgelig, når mamma hadde glemt å ta med seg flagg. Kjørte hjem for å hente, og jeg fant dem med en gang (hurra!) -men de var ikke repektable, så da bar det av sted til butikken ;) Jeg kjøpte et stort et til Sondre og et litt mindre til Tuva -tabbe ;) Tuva skulle selvfølgelig ha like stort som Sondre!! (Der var jeg skikkelig "amatør" 2-barns mor gitt -hehe). Det gikk greit, men vi måtte av å kjøpe enda et stort flagg senere på dagen ;)

Vel de gikk som sagt i lang-lang rekke med veterankorpset i front (syns det er utrolig bra at veterankorpset stiller, blir liksom litt ekstra da!). Og de gikk så fint og viftet med flaggene! Før hadde alle barnehagene et felles tog i Vennesla, men det har de sluttet med på grunn av logistikk problem (hvis jeg skjønte det korrekt). Etter det hadde de konsert! De startet med "Ja vi elsker", og Sondre synger for full hals! Etterfulgt av de ulike nye avdelingssangene... Kjempe artig, og så flinke selvfølgelig. Alle avdelingssangene og Snømyrasangen hadde de også spilt inn på CD!! Så når har jammen barna gitt ut sin første CD :) (vel det er vel helst Sondre som har sunget).

Etterpå var det pølser, saft og kaker -og kos :) Litt vanskelig å få godt etterpå, men etter litt om og men fikk jeg overtalt Tuva til å legge seg i vogna sammen med de andre. Sondre på den andre side, fikk "overtalt" Besta (som også var og så på) og ble med henne hjem :)

Alt i alt en kjempe koselig dag, og ungene hadde det topp!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar