torsdag 6. mai 2010

Surt tap og blåveis...


Sondre syns det er utrolig gøy med fotball (og skal bli fotballspiller på ManU når han blir stor. Planen er å starte på Vindbjart, så Start og så ManU :)) Og på jobben min har vi loddtrekning om billetter til Startkampene, og Sondre syns det er kjempe gøy når jeg "vinner"!

Denne gangen var det pappa som ble med (vanligvis har det vært mamma), og han gledet seg i flere dager! Uheldigvis gikk de på det første tapet når Sondre har vært der, de tapte 2-3 for Lillestrøm. Men det gjorde ikke så veldig mye sa Sondre, for han heide egentlig litt med begge lag :) Og når han i tillegg fikk eget Start-skjerf, ja da betyr det ikke så mye hvem som vinner :)
Nå ligger Start på 8. plass av 16 lag, 15 poeng etter 10 kamper.

Tuva og jeg var imens nede en tur til Besta og Bestar (som Tuva ofte kaller Bestefar). Tuva og Bestar tok sykkelen opp til sentrum, og Tuva heiet hele veien! De stoppet på lekeplassen og koset seg, men mens Bestar snudde seg et lite øyeblikk så "kræsjet" Tuva med vippehesten hun satt på. Det resulterte i hyl og skrik, og en god og hoven blåvei ved siden av det høyre øyet med noen små skraper.
Men når vi kom oss hjem, og hadde et godt bad -så mente hun at da var au-au'en borte! Når hun etterpå la seg ned i senga på den siden, så fant hun ut at det var litt igjen av den enda, -men det gikk bra :)

Jaja, noen knall og fall må man nesten bare regne med ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar